Stager DW190AE - generatoar cu sudura, monofazat.

Stager DW190AE - generatoar cu sudura, monofazat.

Un singur aparat pentru mai multe functii. Generatorul de curent DG190AE permite atat alimentarea consumatorilor monofazati cu putere de pana la 4,8 kW cat si sudarea in curent continuu fara a mai folosi un aparat de sudura suplimentar. 

Mai multe detalii

4500000190

3 produse similare in aceasta categorie

Stager DW 190 AE - generatoar cu sudura, monofazat.

Cuplul mare al motorului diesel de 10 CP asigura o stabilitate ridicata a arcului de sudura. Socurile mari produse de pornirea si oprirea repetata a arcului de sudura sunt mult mai bine tolerate de motoarele diesel in comparatie cu motoarele pe benzina.

Usor de pornit chiar si in conditii de temperatura scazuta, deoarece motorul are o rata de compresie ridicata de 21:1 si este actionat de un electromotor de pornire. In cazul in care bateria generatorului este descarcata sau sistemul electric prezinta defectiuni, generatorul poate fi pornit cu usurinta la sfoara, fiind echipat cu supapa de decompresie pentru a reduce efortul necesar pornirii unui motor diesel.

Defectiunile datorate functionarii fara ulei sunt de acum doar o amintire. Generatorul Stager DG 190 AE este echipat cu sistem de protectie la functionarea fara ulei sau cu o cantitate de ulei insuficienta. Astfel generatorul sesizeaza lipsa uleiului si opreste automat motorul inainte ca acesta sa fie deteriorat datorita disfunctionalitatiilor sistemului de ungere.

Curent de sudura de calitate, intotdeauna. Genenratorul de curent DG 190 AE asigura un cordon de sudura stabil, fara fluctuatii. Permite utilizarea electrozi inveliti supertit si bazici. Reglarea curentului de sudura se face fara trepte, comparabil cu aparatele de sudura cu invertor.

Un singur aparat pentru mai multe functii. Generatorul de curent DG190AE permite atat alimentarea consumatorilor monofazati cu putere de pana la 4,8 kW cat si sudarea in curent continuu fara a mai folosi un aparat de sudura suplimentar.
Sunt bine cunoscute dezavantajele utilizarii aparatelor de sudura alimentate de la generatoare: pierderi foarte mari de energie, riscul mare de deterioarare al aparatului de sudura si al generatorului, dificultatea manevrarii a doua aparate in conditiile gerele de pe santier etc. Folosind generatorul cu functie de sudare, toate aceste dezavantaje sunt anulate. Mai simplu, mai eficient si nu in ultimul rand mai economic.

 


Caracteristici tehnice:
Model:                        DW190AE
Frecventa:                    50Hz
Putere nominala:              4,2 kW
Factor de putere:             1
Tensiune:                     230Vca
Nivel de zgomot:              96dB(A)
Tip combustibil:              diesel
Capacitate rezervor:          11,5 litri
Autonomie:                    6,5 ore
Greutate:                     110 kg
Dimensiuni (Lxlxi):           727x495x632 mm
Tensiune de sudura:           65V
Motor:                        UD186
Tip motor:                    monocilindru, 4 timpi, racit cu aer
Capacitate cilindrica:        418 cmc
Putere maxima:                10CP/3600rpm
Tip ulei:                     SAE 10W/30
Capacitate sistem de ungere:  1.65 litri
Sistem de pornire:            electric si demaror cu sfoara

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.