Stager GG 4600 W - generator de curent pe benzina, cu roti

Stager GG4600 W - generator de curent electric, monofazat, pe benzina.

Motorul profesional, de ultima generatie, cu functionare in 4 timpi asigura o durata mare de functionare si un nivel redus de de factori poluanti - zgomot, vibratii, noxe etc.Mai multe detalii

4500004600

30 produse similare in aceasta categorie

Stager GG4600 W - generator de curent electric, monofazat, pe benzina.

Motorul profesional, de ultima generatie, cu functionare in 4 timpi asigura o durata mare de functionare si un nivel redus de de factori poluanti - zgomot, vibratii, noxe etc.

Rezervorul de combustibil din material plastic de calitate superioara, cu coeficient optim de elasticitate, ofera protectie impotriva ruginii si reduce formarea sedimentelor.

Autonomie de functionare de pana la 12 ore pentru o utilizare fara griji. Echipele de muncitori nu vor pierde timp pretios pentru a alimenta generatorul in timpul zilei, fiind suficienta alimentarea cu combustibil numai la inceperea programului de lucru. 

Kit de transport cu manere rabatabile si roti cu diametru mare pentru deplasarea fara efort a generatorului chiar si pe teren accidentat.

Tensiune stabilizata: generatorul este echipat cu AVR, un sistem automat, electronic, de corectie / stabilizare a tensiunii ce permite alimentarea consumatorilor sensibili.

Este economic pentru utilizator deoarece contine in livrarea standard majoritatea sistemelor optionale oferite de produsele concurente - AVR, rezervor mare, kit transport, senzor lipsa ulei, voltmetru, siguranta electromagnetica, priza de 12V.

Design modern cu o constructie solida din materiale de calitate. Combinatie de culori placute si usor de observat pe santierele de constructii, pentru a reduce riscul lovirii accidentale cu alte utilaje.

Protectie buna impotriva coroziunii datorita utilizarii optime a materialelor plastice si a vopselei superioare, aplicata in camp electrostatic.

Este recomandat pentru utilizarea pe santiere de constructii, pentru echipe de interventii, intretinere si reparatii, pentru alimentarea consumatorilor in cazul penelor de curent etc.Caracteristici tehnice
Model generator:                GG 4600
Putere maxima:                  3,2 kW
Putere nominala:                3,8 kW
Frecventa:                      50 Hz
Factor putere:                  1
Tensiune nominala:              230 V
Nivel de zgomot:                96 dB
Tip combustibil:                benzina
Capacitate rezervor:            25 litri
Autonomie:                      12 ore
Capacitate baie ulei:           1.1 litri
Sistem de pornire:              la sfoara
Dimensiuni Lxlxh:               717X545X602 mm
Greutate:                       66 kgNu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.